Σκεύη Σάββα Ευσταθίου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Σας καλωσορίζω στην προσωπική μου ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε για να σας δίνει πληροφορίες σχετικά με την υγεία, την διατροφή, την δίαιτα και όλα τα πρόσφατα αποτελέσματα των ερευνών που γίνονται σχετικά με το θέμα της υγείας-διατροφής.Η υγεία μας είναι πολύ σημαντική και δεν πρέπει να καταφεύγετε σε διατροφικά λάθη, δίαιτες που υπόσχονται γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα εις βάρος της υγείας σας.

Η δίαιτα είναι μια διαδικασία απώλειας σωματικού λίπους, μείωση κατακράτησης υγρών και διατήρηση ή αύξηση της μυϊκής μάζας. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το διασφαλίσει μια υποθερμιδική δίαιτα ,δίαιτα με ροφήματα και μαγικά χάπια αδυνατίσματος.

Η λύση βρίσκεται μόνο στην ισορροπημένη και σωστή διατροφή η οποία θα πρέπει να γίνει τρόπος ζωής.

Εδώ θα βρείτε, συμβουλές και άρθρα σχετικά με τη διατροφή, την δίαιτα, την ψυχολογία κατά την διάρκεια της δίαιτας, επίκαιρα θέματα διατροφής και τροφίμων  τα οποία παρουσίασα σε τηλεοπτικές εκπομπές καθώς επίσης νόστιμες, υγιεινές, εύκολες συνταγές ,πλούσιες σε διατροφικά συστατικά.
Μακαρονοσαλάτα!

Μακαρονοσαλάτα!

Ο υδράργυρος έχει ανέβει για τα καλά και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει επίσημα το καλοκαίρι.

Τα κρύα μακαρόνια είναι ιδανική λύση για όσους θέλουν ένα δροσερό και νόστιμο φαγητό ή για όσους τρώνε στον εργασιακό τους χώρο και θέλουν κάτι εύκολο αλλά υγιεινό και νόστιμο συνάμα.

Τρίτη, 19 Μαΐου 2020/Author: Skevi Savva/Number of views (97)/Comments (0)/ Article rating: 5.0
RSS
Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος!

Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος!

Σήμερα θα σας δώσω κάποιες χρήσιμες διατροφικές συμβουλές για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος!Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020/Author: Skevi Savva/Number of views (382)/Comments (0)/ Article rating: 5.0
RSS