Σκεύη Σάββα Ευσταθίου Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Σας καλωσορίζω στην προσωπική μου ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε για να σας δίνει πληροφορίες σχετικά με την υγεία, την διατροφή, την δίαιτα και όλα τα πρόσφατα αποτελέσματα των ερευνών που γίνονται σχετικά με το θέμα της υγείας-διατροφής.Η υγεία μας είναι πολύ σημαντική και δεν πρέπει να καταφεύγετε σε διατροφικά λάθη, δίαιτες που υπόσχονται γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα εις βάρος της υγείας σας.

Η δίαιτα είναι μια διαδικασία απώλειας σωματικού λίπους, μείωση κατακράτησης υγρών και διατήρηση ή αύξηση της μυϊκής μάζας. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το διασφαλίσει μια υποθερμιδική δίαιτα ,δίαιτα με ροφήματα και μαγικά χάπια αδυνατίσματος.

Η λύση βρίσκεται μόνο στην ισορροπημένη και σωστή διατροφή η οποία θα πρέπει να γίνει τρόπος ζωής.

Εδώ θα βρείτε, συμβουλές και άρθρα σχετικά με τη διατροφή, την δίαιτα, την ψυχολογία κατά την διάρκεια της δίαιτας, επίκαιρα θέματα διατροφής και τροφίμων  τα οποία παρουσίασα σε τηλεοπτικές εκπομπές καθώς επίσης νόστιμες, υγιεινές, εύκολες συνταγές ,πλούσιες σε διατροφικά συστατικά.
Σαλάτα με γαρίδες!

Σαλάτα με γαρίδες!

Καλοκαίρι = Θάλασσα=Θαλασσινά!

Τα θαλασσινά έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι και μας προσφέρουν καλή ποιοτική πρωτεΐνη και πολλά καλά λιπαρά αρά έχουμε πολλούς λόγους να τα συμπεριλάβουμε στην διατροφή μας!

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020/Author: Skevi Savva/Number of views (819)/Comments (0)/ Article rating: 5.0
RSS
Ιδέες για δωράκια σε γενέθλια και γιορτές,μη φαγώσιμα!

Ιδέες για δωράκια σε γενέθλια και γιορτές,μη φαγώσιμα!

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείτε όλο και πιο πολύ να παιδιά να εμφανίζουν αλλεργίες και δυσανεξίες από πολύ μικρές ηλικίες ,με αποτέλεσμα να πρέπει είναι πολύ προσεχτικά στις διατροφικές τους επιλογές .

Τ ι γίνεται όμως όταν τα κεράσματα στο σχολείο είναι φαγώσιμα και μπορεί να μην είναι κατάλληλα για ένα παιδί που αντιμετωπίζει κάποιο θέμα υγείας.

Ας δούμε λοιπόν μερικές επιλογές ,μη φαγώσιμες κατάλληλες για όλα τ&<

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020/Author: Skevi Savva/Number of views (1480)/Comments (0)/ Article rating: 5.0
RSS